Je hoort nu:
ANP
Nieuws

Events

On Tour Shows

De Radio Continu On Tour Show is de gezelligste promotie van uw evenement! Met de imposante podiumtrailer presenteert Radio Continu een middag- en/of avondvullend programma met regionaal of landelijk bekende artiesten en wordt live uitgezonden op de radio.

Drive In Shows

De Radio Continu drive in show is de spraakmakende show voor jouw evenement! Met de indrukwekkende licht- en geluidsinstallatie maken de DJ’s van Radio Continu er een feest van waar nog lang over na gesproken zal worden. Je hoort de muziek van Continu van Nederlandstalig tot Engelstalig met natuurlijk de Radio Continu DJ’s.

Je boekt de Radio Continu drive in show op maat ook met artiesten er bij behoort tot de mogelijkheden. Met de ondersteuning van reclame spots laat je al onze luisteraars weten dat jij een feest organiseert.

Informatie aanvragen

In samenwerking met Radio Continu organiseer je succesvolle evenementen waarbij de naamsbekendheid en reclame mogelijkheden via Radio Continu zorgen dat een evenement goed onder de aandacht komt en al onze luisteraars uitgenodigd worden voor het evenement. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door het sturen van een email naar: events@radiocontinu.nl of telefonisch: 0599-671101

Hogelandster Piraten Festijn

Op zaterdag 11 mei 2019 wordt de tweede editie van het Radio Continu “Hogelandster Piraten Festijn” in Baflo gehouden. Met dit jaar optredens van: - Bé Dilling - Stevan Bloema - Jannes - Jan Keizer en Anny Schilder - De…

Lees meer
Gouden Pijl Emmen 2019

Zoals ieder jaar het geval is, is Radio Continu ook in 2019 weer aanwezig met diverse artiesten tijdens het wielerkoers evenement De Gouden Pijl. Op termijn zal hier het volledige programma verschijnen.

Lees meer
C’est la Vie Emmen 2019

Zoals ieder jaar het geval is, is Radio Continu ook in 2019 weer aanwezig met diverse artiesten tijdens het C'est la Vie festival. Op termijn zal hier het volledige programma verschijnen.

Lees meer
Drive-In Paard Balkbrug

Zaterdagavond 9 maart tussen 22.00 t/m 02.00 uur vind je de Radio Continu Drive-In Show met DJ Kevin Terpstra in de Diamanthal in Balkbrug, tijdens de afterparty van het paardenevenementen “Paard Balkbrug”. De entree is geheel gratis!!

Lees meer